jueves, 1 de marzo de 2018

Anàlisis del còmic

Cadascun de nosaltres ha tingut que llegir-se un còmic i analitzar-lo aquí està el resultat del meu:

ESTÈTICA

- Vinyetes: Normalment són en formes de rectangle i algun cas en forma de quadrat. Solen haver tres tires, d'entre tres i quatre vinnytes.
- Composició planxa: Trobem que la majoria de planxes tenen tres tires però hi ha casos amb dos. Si les vinyetes són més grans. Normalment per cada tira hi han entre tres i quatre vinyetes. Entre tira i tira un distancia de mig centímetre i al voltant de les vinyetes fins al marge hi ha un centímetre o un cenímetre i mig.
- Onomatopèies, cinètiques, ideogrames...: Al ser un còmic d'acció, com és Spider-man, cada cop que sala al seu voltant veiem les cinètiques o quan el seu sentit aràgnid s'activa al voltant del seu cap, també quan les persones es mouen ràpid. 
Les onomatopèies apareixen quan alguna persona salta molt alt o cau al terra, quan es trenca alguna cosa..
- Digital/ fet a mà: Penso que és una barreja, dibuixos a mà però completats digitalment.
- Bafarades: Moltes són en forma de pensament, altres cridant, i altres de conversa normal. Sempre escrit en majúscules.
- Personatges:
1. Arde, Spider-man, arde!: Spider.man és el prota. El señor del fuego és l'enemic. També tenim una menció als quatre fantàstics.
2. El héroe y el holocausto: Spider-man com a prota, el señor del fuego és l'enemic un altre cop. Surten Los Vengadores (Capità Amèrica, Hèrcues, El caballer negre, Avispa...)
3. Bienvenidos a mi pesadilla!: Spider-man com a prota, també surt Hulk i pesadilla.
4. Llega Homicida: Spider-man és el prota, surt la tia May, triturador Hogan. Enemics: madame-fang, homicida masdall.

NARRATIVA

- Argument: És un noi a qui matan el seu tiet i ell no fa res per impedir´-ho i ha partir d'allà jurà ajudar a tothom. Li pica una aranya i té super poders.
- Personatges típics: Spider - man, els enèmics i els altres heròis convidats per ajudar-los.
- Trama del còmic que hem escollit: El cómic està dividit en quatre històries diferents.
1.Arde, Spider-man, arde: El senyor del foc baixa a la terra per menjar una pizza però els ajudants ddel pitzer el prenen com a enèmic i els bombers van a apagar-lo. Es cabreja i vol matar-los. Spider ho evita i lluïten per tota la ciutat.
2.El héroe y el holocausto: El seyor del foc torna i recupera la vara que Spider li havia tirat al riu, vol vengar-se i al final Spider li fa front. Arriban Los Vnegadores per ajudar-lo i es sorprenen l'actitud d'Spiderman.
3.Bienvenidos a mi pesadilla: Spider té un mal son però el converteix en real per ell. Fins al punt que han d trucar a la policia pels seus crits mentres dormia.
4. Llega Homicida: Lluïta contra el seu primer enèmic que presumeix d'haver-li ensenyat tot el que sap ara. Se'l troba mentres vigila al novio de la seva tieta.







No hay comentarios:

Publicar un comentario