domingo, 2 de diciembre de 2018

Tendències fotogràfiques


La feina d'avui tracta de fer recerca sobre Nous fenoments d'imatges que ha sorgit en els últims anys.


  • Fotografia d'impacte
Aquest tipus de fotografía està interessat en la veritat i busca imatges que ressonaran en nosaltres i faran destacar els esdeveniments que ocorren al món. El periodismo té una gran base en la fotografía d'impacte, tracta de despertar la consciencia del món. Aquesta tendencia és gràcies a que ara tenim un fácil accès a càmeras i això ens permet documentar els esdeveniments més importants.

  • Perfectes estranys


Aquesta tendencia surgeix gràcies a que tothom té un telèfon amb una càmera d'alta qualitat a la mà. Això 
ha fet que canviem la perspectiva des de la qual enfoquem la fotografía al carrer. Trobem models en gent orfinària que ens podem trovar al dia a dia, són més propers.




  • Expressió artística a través del viatge
En els últims anys, la moda de viatjar ha incrementat moltíssim, aleshores juntament amb aquest creixement, ha augmentat també la fotografía al viatge. 
Està apareixent tambè l'idea de "viatjar en furgoneta", se suposa que la gent escapa de les seves llars torna en busca de les seves arrels. També, quan la gent explora llocs remots


  •  Fotografía inexpressiva
S'ha convertit en una manera perfecta d'expressar allò que tenim davant, just davant del nostre nas. És atractiva i desconcertant, fotos crues i sense filtres. Després del bum de les xarxes socials i les seva intenció de perfecció, la gent comença a penjar imatges naturals i reals.

  • Selfies
Aquesta moda fa anys que la tenim entre nosaltres i es que ha arribat a formar part de la Real Academia Espanyola. Hi ha selfies mundialment conegudes com la de la Ellen a una gala dels Oscars. Un simple gest de canviar la cara i que enfoqui a un mateix ha causat furor i ara ja no existeixen mòvils que no tinguin dins aquest tipus d'imatge.

  •  Menjar


Una de les modes més destacades és postejar una foto del momento en el que menges i normalment s'ornamenta d'una forma artística perquè sembli més impresionant allò que has demant i sigui més impactant. Normalment són extrems: o menjar ràpid a grans quantitats o amanides enormes que impresionen molt.

  • El moviment


La moda dels Gifts sembla que segueix sent molt vigent, perquè és una forma de comunicar-se divertida i a més dona una aire més moder a l'imatge.






No hay comentarios:

Publicar un comentario