domingo, 5 de mayo de 2019

Creació d'un programa de televisió

En aquest projecte ja per acabar el curs, en grups de 3 hem Hague de crear el un programa de televisió. En el norte mas, hem triat un concurs, aquí està l'explicació de tot el projecte:













INTRODUCCIÓ:  JUGANDO CON LAS ESTRELLAS




Aquest projecte audiovisual anomenat “Jugando con las estrellas” , és un concurs televisiu on participaran actors espanyols. Serà un programa d’entreteniment que inclourà entrevistes i jocs tan físics com mentals.
La presentadora serà l’Anna Simón.


Hem escollit aquest tipus de programa per la passió que compartim les tres integrants per les sèries i per als reality shows.
Els concursants variaran a cada programa, a cada capítol apareixeran els protagonistes d’una sèrie diferent.    
La periodicitat serà cada setmana durant un any, i si té èxit durant més temps.
La seva emissió serà els divendres a la nit, a la hora del primetime.


Per adaptar-nos a diferents parts de la població, tindrem cura de les sèries que venen a concursar, així, si concursen actors d’una sèrie de fa 20 anys, atraurà l’atenció de persones més adultes, a part de ser clàssics, també escollirem sèries que siguin mítiques de la història espanyola, que hagin assegut juntes a famílies, perquè així tornin a seure junts per mirar el nostre concurs, a més també escollirem sèries que siguin actuals, modernes i les quals atrauen a la joventut. A més, com és un programa per tots els públics, evitarem que surtin coses inapropiades.


També volem estar en contacte amb els nostres veients, per tant, a part de tenir públic al plató que pugui gaudir del programa en directe i veure als seus ídols de prop, inclús fer-se fotos amb ells, tindrem un concurs setmanal entre els nostres espectadors, hauran de seguir-nos a les nostres xarxes socials i a través d’elles, cada divendres quan acabi el programa s’anunciaran els dos guanyadors. L’audiència amb la que contem es tracta un públic jove.


L’estructura del programa pilot serà com la dels següents programes, seran 8 protagonistes d’una sèrie dividits en dos grups, contant a més amb els convidats del públic. Bàsicament, com cada setmana vindran actors de sèries diferents, adaptarem les preguntes i el plató a les sèries per així atraure als fans.
Finalment, a cada programa hi haurà un equip guanyador el qual rebrà de premi 10.000€ amb els quals hauran de fer un projecte per una ONG.
Al primer programa, els concursants seran els protagonistes de “La que se avecina”.


EXPLICACIÓ DELS JOCS:


  • Quién dijo eso?: Els dos concursants convidats ( cadascun va a un equip “A” i “B”) Tenen unes targetes amb preguntes sobre les sèries i els han de preguntar a cadascun dels famosos. Si no saben la resposta, es passa al següent. Si aquest no ho sap, perden el punt. Tenen 15 segons per contestar i per cada resposta correcta guanyen 10 punts. L’equip amb més punts, guanya. (10 punts per resposta correcta)


  • Speak Out: 2 famosos de cada equip competeixen. Un d’ells porta un Woodlandu a la boca. Aquest té 3 frases i les ha de llegir. L’altre l’ha d’endevinar. L’equip que acabi abans, guanya 50 punts.


  • ¿Qué es eso que estoy comiendo?: Un famós amb un dels concursants convidats estan lligats de mans l’un a l’altre i estan d’esquenes amb els ulls tapats.  Se’ls presenten 4 productes que poden ser aliments o objectes misteriosos. Han de donar pistes al seu company per que endevini què és. L’equip que abans acabi, guanya 100 punts. Tenen 30 segons per cada plat/objecte.


  • Pie Face: El presentador escull a un participant de cada equip. Els hi fa una pregunta sobre la sèrie ( no la mateixa als dos i primer li fa a un i després a l’altre). Davant d’ells hi ha un plat ple de nata. Si contesten malament, el presentador fara girar una ruleta amb números de l’1 al 5. Segons un acabi apuntant la fletxa, el concursant haurà de girar la maneta els cops indicats. Pot ser que la seva cara es quedi  plena de nata o no. El que més respostes correctes respongui, més punts tindrà ( 10 punts per resposta correcta, 3 preguntes per grup)


  • Heads up: Els dos concursants convidats, junt amb un dels famosos del seu equip competeixen per obtenir la màxima puntuació. Consisteix en que el concursant es posa la tablet al front sense veure que posa i el famós ha de fer mímica o donar pistes del que posa a la tablet sense dir la paraula. (100 punts pel guanyador)
       


  • Adivina de quien es el secreto: Els famosos, abans d’entrar al concurs, li han dit un secret que ningú sap a un dels productors. Posteriorment, els dos equips competeixen (per pregunta,surt un de l'equip A i un del equip B) i han d'endevinar de qui és el secret. El que més respostes correctes tingui, guanya. (10 punts per resposta correcta)


  • ¿Qué hay dentro de la caja?: Hi ha 6 capses ( 3 per l’equip A i 3 per l’equip B) Un dels famosos ha d'endevinar el que hi ha a les 3 capses. Si no ho sap pot demanar el comodin ( però perden 10 punts) per demanar una pista. El que digui les 3 bé i acabi abans guanya 50 punts.


                   
  • Say Whaaat?: Els dos equips competeixen a l’hora. Al concursant convidat se li diu una frase ( dita pel presentador, però és diferent per cada equip). Els famosos porten uns auriculars i han d’intentar escoltar i entendre el que ha dit la persona anterior. L’equip que més s’apropi a la frase original guanya 50 punts.


  • 5 Second Rule: Un participant de cada equip competeix amb un de l’altre equip. El presentador dirà una categoria per cada concursant i tindran 5 segons per dir 3 coses que hi ha en aquella categoria. Si diuen 3 coses dins del temps establert guanyen 5 punts. Hi ha 3 rondes per cadascú.

Pressupost del material dels jocs


Quién dijo eso
  • Atril (Zaor Miza Stand V42 Black) 125€




  • Woopi Mesa de Comedor o Cocina Kiel 120 lacada Blanca (4 unidades) 436€





Adivina de quién es el secreto
  • Atril (Zaor Miza Stand V42 Black) 125€


Speak out
  • Woodlandu, desafío bucal (31 unidades) 294,19€
  • Colortime - Juego de 120 tarjetas de cartulina (10 unidades) 71,90€



Say Whaaat?
  • COWIN E7 Auriculares inalámbricos Negros Bluetooth con Bajos Profundos, Almohadillas de Protección Cómodo, 30 Horas de Tiempo de Juego para Viajes (10 unidades) 449,9€

  • Orejas de soplillo gigantes profesor grandes oídos paleto plástico carnaval artículo nuevo (10 unidades) 44,9€





  • Makone Tiara Corona de Cristal con diamantes de imitación peine para corona nupcial Proms de boda desfiles Princesas Fiesta de cumpleaños (Peine Estilo-6) (10 unidades) 59,9€

5 second Rule
  • BeMatik - Caja de pulsador de Parada de Emergencia sin Bloqueo NC Stop (10 unidades) 136,9€

Heads up!
  • Huawei MediaPad T5 - Tablet 10.1" FullHD IPS (WiFi, Procesador Octa-Core Kirin 659, 2GB de RAM, 16GB de Memoria Interna, Android 8.0); Negro (2 unidades) 298€

Hot hands
  • SixBros. Silla de Oficina Silla giratoria Cuero Artificial Blanco Marfil - 0704M/2491 (4 unidades) 399,9€



Total material jocs: 2441,59€

ESCALETA:


      

DISSENY PLATÓ:



Per a la càmera situada al centre farem servir una càmera grua, de manera que ens permeti realitzar més varietat de moviments.



VidaXL Sofá Cama con Reposabrazos de Cuero Artificial Blanco Sillón Extendible (2 unidades) 232€



No hay comentarios:

Publicar un comentario